Velkommen til DinBoligPlan.DK

Din Bolig Plan er en service til dig som boligejer eller kommende boligejer.

Skal du købe en brugt bolig, hjælper vi med at se mulighederne. Det kan være svært at finde din drømme bolig, derfor vælger mange at købe en brugt bolig og renovere denne. Inden du køber boligen hjælper vi dig med at se mulighederne i den bolig du overvejer at købe. Ud fra salgsopstilling alene, kan vi lave et forslag på omdannelse af boligen til dine ønsker og behov. Vi kan også hjælpe med at finde din bolig, ud fra dine ønsker til et bestemt område.

Har du allerede en bolig, som du ønsker at renovere, kan vi også hjælpe. Mange gange kan man som eksisterende boligejer, være fastlåst i husets nuværende indretning. Vi kan med vores tilgang til en moderne og funktionel indretning, ofte optimere og forbedre indretninger med små ændringer.

Skal du bygge nyt, hjælper vi dig gerne i gang. At bygge nyt handler først og fremmest om at få styr på ønsker og behov. Mulighederne er mange, og det er derfor vores vigtigste opgave, at udfordre disse ønsker og behov. Drømmehuset består måske ikke af en 100% færdig tegning, men nærmere en 100% skitse af drømmeboligen, samt en oversigt over Jeres ønsker og behov.

Grundlæggende tilbyder DinBoligPlan.dk,  en plan for hvordan du kommer videre med dine boligdrømme. Vi sikrer at du får en god og sikker start, hvor der er tid og mulighed for at snakke alle dine ønsker igennem. Vi sikrer, ved hjælp af skitser og beskrivelser, at dit arbejde med håndværkerne kommer godt fra start. Husk, at en god start betyder alt for et godt samarbejde. 

Vi ser muligheder i alle boliger, også i din næste nye bolig.

Bedste hilsner

Palle Bay Øllgaard 

Vi elsker arkitektur og den gode idé 🙂