Udgivet i

Her kan du se før- og efter billeder af nogle af vores projekter. Der kan gøres meget med en bolig og det er muligt at give boligen et helt andet udtryk og planløsning ved at at bygge om i boligen og eventuelt tilføje en tilbygning.

Hvis boligen er blevet for lille til ens behov, kan man vælge at bygge til. Der er flere fordele ved at lave en tilbygning til sin bolig fremfor at flytte. Det er ofte en billigere løsning og alt efter hvor man bor landet, kan en tilbygning også være med at til øge boligens pris og gøre den mere attraktiv, hvis man en dag vil sælge.
Hvis rumdelingen ikke lever op til ens behov og man ønsker at få en planløsning der passer bedre til den moderene familie, f.eks. med køkken-alrum, større værelser og mindre spildplads, kan man vælge at lave en ombygning af ens bolig. Ved en ombygning kan man også få en bedre sammenhæng mellem hjemmets forskellige funktioner og til udendørsarealerne, samt give mere lys.
Når man foretager en ombygning kan man i samme omgang lave en energioptimering, der giver et bedre indeklima og gør huset billigere at bo i. En energirenovering gør derudover også huset mere klimavenligt og attraktivt ved et eventuelt salg.
Hvis det er tid til at man skal have skiftet taget ud, kan det være en idé at kombinerer det med at få bygget en ny overetage på boligen. En ny overetage kan give mere rum og give en udsigt man ikke havde før. Man kan også bygge til i plan med den eksisterende bolig, hvilket typisk er nemmere og billigere og til de fleste villaer giver det god mening at bygge til på denne måde. Det afhænger dog af hvad man ønsker at tilføje ens bolig.

En tilbygning kan laves i mange materialer, og det er med at finde de materialer der opfylder ens ønsker og som passer til boligen samt det udtryk man ønsker, at ens bolig skal have. Herunder er det muligt at se forskellige tilbygninger og få inspiration til hvad der passer bedst til jeres ønsker. En tilbygning skal skabe en sammenhæng mellem den originale bolig og det nye i både det indre og det ydre.
Ved at bygge om og bygge til ens eksisterende bolig er mere miljøvenligt end at rive huset ned og bygge nyt. Da man kan benytte det originale skelet og lave en energioptimering for at få et mere klimavenligt hjem. Et nybyg har en god energitilstand, men alt efter hvor man ønsker at bygge i landet, får man typisk mere hus for pengene ved at ændre på en eksisterende bolig frem for at bygge nyt.

Udgivet i

Villa Isfugl

Dette arkitekttegnede nybyggeri ligger helt ude til vandet og har en fantastisk udsigt over Lillebælt. Huset har en vinkel, der sikrer mest mulig udsigt. Den store glas facade mod vandet og det kuperede terræn på grunden, gør at naturen bliver en integreret del af boligen. Opholdsrummene er løftet op i niveau, så det passer til det naturlige kuperede terræn på grunden.
Stueplanen består af en garage og flere aktivitetsrum samt en entre der leder op til boligens 1. sal. 1 salen danner ramme omkring et køkken-alrum, hvorfra man kan nyde udsigten, samt to værelser med tilhørende badeværelser, en tagterrasse samt en større terrasse der vender mod vandet.

Læs mere Villa Isfugl
Udgivet i

Villa Dompap

Ombygning af villa og tilbygning i form af hævelse af tag samt en ny overetage. Den eksisterende facade bliver bibeholdt, men ny beklædning kommer på nogle steder, for at lave en sammenhæng med den nye overetage. Målet er at bibeholde så meget som muligt af de ydre vægge og bygge op omkring dem, for at give en bæredygtig ombygning.
Dette viser hvad vi er gode til, at ombygge dit eksisterende hjem til en ny og spændende bolig der opfylder dine ønsker og behov for drømmeboligen, men uden at skulle flytte.

Læs mere Villa Dompap
Udgivet i

Sommerhus Mynte

Ombygning og renovering af sommerhus i Sønderby. Boligen ændres fra at have 56 beboelige kvadratmeter til 80 kvadratmeter. Eksisterende skur og udestue ombygges til at være en del af den beboelige del af huset. Tilbygningen kommer til at bestå af flere niveauer og det nye tag kommer til at bestå af to dele, hvilket skaber et spændende sommerhus. Yderligere bliver der bygget en ny hævet terrasse. Den nye facade kommer til at føre stilen fra den eksisterende bolig videre, for at bibeholde den fine sommerhusstemning.

Læs mere Sommerhus Mynte
Udgivet i

Villa Stær

Denne villa fra 1977, er ved at undergå en konstruktion i form af en tilbygning. Udover en tilbygning bliver der også lavet en ombygning af nogle af de eksisterende rum for at få mest mulig ud af husets kvadratmeter.
På plantegningen af huset med tilbygning, kan man se til højre for bryggerset, hvor den originale ydermur befinder sig og ved gæsteværelset er den originale ydermur brugt hen til vinduet.

Læs mere Villa Stær
Udgivet i

Villa Astra

Klassisk villa fra 1997 er ved at undergå en renovering, hvor der bliver bygget en ny overetage på boligen. Den nye 1. sal kommer til at danne rammer om husets køkken-alrum. Derudover kommer overetagen til at bestå af flere niveauer, der kommer til at give følelsen af ét stort åbent rum men hvor de forskellige niveauer kommer til at ramme boligens individuelle områder ind. E ny beklædning bliver bygget op omkring husets eksisterende facade. De store vinduespartier samt altan og tagterrasse gør det muligt at få mest mulig glæde af udsigten over Horsens Fjord.
Denne type ombygning er en god måde at forvandle ens nuværende hus til et mere moderende hjem der opfylder ens ønsker og måske ændrede behov for flere kvadratmeter, men hvor man samtidig gerne vil blive boende.

Læs mere Villa Astra
Udgivet i

Villa Mejse

I Juelsminde er et nybyggeri ved at blive opført. Det bliver en moderne 2 plans bolig med udsigt til vandet. Fra husets hall bliver der adgang til 1 salen, som kommer til at danne rammer for husets køkken-alrum, en altan og en stor tagterrasse. Facaden kommer til at bestå af mursten og træbeklædning, der sammen med de store vinduespartier kommer til at skabe et moderene og spændende look.

Læs mere Villa Mejse
Udgivet i

Villa Lærke

Denne villa er en af byens smukkeste boliger. Villaen som er fuldt moderniseret består af 276 m² fordelt på 4 plan, hvor den ene er kælder.
Det er en helt unik bolig, hvor der gennem renovering er kræset for detaljen og det hele er udført med sans for arkitekturen.
Når man træder ind i boligen, kommer man ind i en hall, hvor man grundet glasgulv og gelænder får et smukt lyst rum, hvor det er muligt at se op til 2. sal. Der er et køkken-alrum med udgang til terrasse på stueplan, samt husets første toilet og 2 stuer med pejs.
1. sal rummer 3 værelser og 2 badeværelser. 2. sal består af en unik voksenafdeling, med walk-in, soveværelse og i åben forbindelse findes et stort badeværelse.

Læs mere Villa Lærke
Udgivet i

Villa Vega

Renovering af byhus fra 1886 til topmoderene byhus i New Yorker stil. De rå vægge og store vinduer går igen i flere af husets rum og giver en gennemgående rød tråd op igennem husets etager. Tappen der forbinder de 3 plan samt ståldørene med glasparti er specialdesignet til huset. Det første man oplever når man træder ind i huset er en indbydende hall med adgang til køkken-alrum og det første af husets toiletter. 1. sal indeholder husets stue og et værelse. På 2. sal finder man 2 soveværelser og et badeværelse. I kælderen finder man en mindre lejlighed med egen adgang. Der er brugt kvalitets materialer og smarte løsninger igennem hele renoveringen.
Husets stil passer til kvarteret, hvor der ligger mange byhuse og som nabo til baghaven finder man byens industrimuserum.
I forbindelse med renoveringen af byhuset, blev der bygget en overetage på og taget blev hævet.

Læs mere Villa Vega
Udgivet i

Sommerhus Solsikken

Dette sommerhus har en fantastisk udsigt og med de store vinduespartier bliver naturen en del af boligens indretning. Huser ligger på toppen af det kuperende terræn på grunden og fra det store køkken-alrum er der udsigt over haven og vandet. Ligeledes består den ene væg i soveværelset af et glasparti, så man vågner op og ser havet som det første om morgen.
Der er flere terrasser og små siddekroge på grunden, så det er muligt at nyde solen hele dagen.

Læs mere Sommerhus Solsikken
Udgivet i

Lejlighed Ryle

Lejlighed i 2 plan med loft til kip og med synlige bjælker der giver en rustik stil. En unik trappe leder op til overetagen, hvor der er udsigt over køkken-alrummet, der er samlingspunktet i boligen. De mange ovenlys vinduerne gør boligen lys og skaber en fornemmelse af at være under åben himmel. Denne lejlighed er et eksempel på hvordan man kan få en mindre bolig til at syne stor og åben.

Læs mere Lejlighed Ryle
Udgivet i

Villa Cassiopeia

Flyttet køkkenet og hoveddøren. Døren lå ved gavlen før og ligger nu ved tilbygningen, for at man kommer ind i det store samlingsrum i stedet for at skulle igennem værelsesafdelingen. Køkkenet er flyttet hen i et gammelt børneværelse for at skabe ét stort køkken-alrum. Der er blevet lagt nyt gulv i hele huset, for at få et sammenhængende gulv. Ydereligere, blev der fjernet noget gangareal og bygget 25 kvadratmeter på, for at skabe køkken-alrummet. Derudover blev der lavet en forældreafdeling. I tilbygningen er der lys fra alle verdenshjørner og der er indsat loftvinduer centralt i rummet for at sikre et lyst rum.
Opvarmning er lavet af kombination af radiator (original varmekilde) og ventilation, det er de hvide stolper der ses i hjørnerne ved de store vinduer og ved opslagstavlen ved døren til entréen.
Før renoveringen, var der en udestue bygget på huset og den blev fjernet for at give plads til den nye tilbygning.

Læs mere Villa Cassiopeia
Udgivet i

Villa Svane

Denne bolig byder på 220 m² fordelt på 2 plan. Med de store vinduer og glasvægge er det en lys og indbydende bolig.
Stueplan byder på et køkken-alrum med stort vinduesparti ud mod haven, 4 værelser, hvor det ene har egen indgang, 2 badeværelser samt et værksted og en stor carport. Boligens 1. plan indeholder en åben stue med mulighed for at se udover køkkenalrummet samt en forældreafdeling med adgang til husets ene terrasse.
Under renoveringen af denne bolig, blev der bygget en ny overetage på og, hvilket sammen med de mange store vinduespartier og hvide facade giver villaen et meget moderne udtryk.

Læs mere Villa Svane