Udgivet i

Villa Isfugl

Dette arkitekttegnede nybyggeri ligger helt ude til vandet og har en fantastisk udsigt over Lillebælt. Huset har en vinkel, der sikrer mest mulig udsigt. Den store glas facade mod vandet og det kuperede terræn på grunden, gør at naturen bliver en integreret del af boligen. Opholdsrummene er løftet op i niveau, så det passer til det naturlige kuperede terræn på grunden.
Stueplanen består af en garage og flere aktivitetsrum samt en entre der leder op til boligens 1. sal. 1 salen danner ramme omkring et køkken-alrum, hvorfra man kan nyde udsigten, samt to værelser med tilhørende badeværelser, en tagterrasse samt en større terrasse der vender mod vandet.

Læs mere Villa Isfugl
Udgivet i

Villa Dompap

Ombygning af villa og tilbygning i form af hævelse af tag samt en ny overetage. Den eksisterende facade bliver bibeholdt, men ny beklædning kommer på nogle steder, for at lave en sammenhæng med den nye overetage. Målet er at bibeholde så meget som muligt af de ydre vægge og bygge op omkring dem, for at give en bæredygtig ombygning.
Dette viser hvad vi er gode til, at ombygge dit eksisterende hjem til en ny og spændende bolig der opfylder dine ønsker og behov for drømmeboligen, men uden at skulle flytte.

Læs mere Villa Dompap
Udgivet i

Sommerhus Mynte

Ombygning og renovering af sommerhus i Sønderby. Boligen ændres fra at have 56 beboelige kvadratmeter til 80 kvadratmeter. Eksisterende skur og udestue ombygges til at være en del af den beboelige del af huset. Tilbygningen kommer til at bestå af flere niveauer og det nye tag kommer til at bestå af to dele, hvilket skaber et spændende sommerhus. Yderligere bliver der bygget en ny hævet terrasse. Den nye facade kommer til at føre stilen fra den eksisterende bolig videre, for at bibeholde den fine sommerhusstemning.

Læs mere Sommerhus Mynte
Udgivet i

Villa Stær

Denne villa fra 1977, er ved at undergå en konstruktion i form af en tilbygning. Udover en tilbygning bliver der også lavet en ombygning af nogle af de eksisterende rum for at få mest mulig ud af husets kvadratmeter.
På plantegningen af huset med tilbygning, kan man se til højre for bryggerset, hvor den originale ydermur befinder sig og ved gæsteværelset er den originale ydermur brugt hen til vinduet.

Læs mere Villa Stær
Udgivet i

Villa Astra

Klassisk villa fra 1997 er ved at undergå en renovering, hvor der bliver bygget en ny overetage på boligen. Den nye 1. sal kommer til at danne rammer om husets køkken-alrum. Derudover kommer overetagen til at bestå af flere niveauer, der kommer til at give følelsen af ét stort åbent rum men hvor de forskellige niveauer kommer til at ramme boligens individuelle områder ind. E ny beklædning bliver bygget op omkring husets eksisterende facade. De store vinduespartier samt altan og tagterrasse gør det muligt at få mest mulig glæde af udsigten over Horsens Fjord.
Denne type ombygning er en god måde at forvandle ens nuværende hus til et mere moderende hjem der opfylder ens ønsker og måske ændrede behov for flere kvadratmeter, men hvor man samtidig gerne vil blive boende.

Læs mere Villa Astra
Udgivet i

Villa Mejse

I Juelsminde er et nybyggeri ved at blive opført. Det bliver en moderne 2 plans bolig med udsigt til vandet. Fra husets hall bliver der adgang til 1 salen, som kommer til at danne rammer for husets køkken-alrum, en altan og en stor tagterrasse. Facaden kommer til at bestå af mursten og træbeklædning, der sammen med de store vinduespartier kommer til at skabe et moderene og spændende look.

Læs mere Villa Mejse