Udgivet i

Villa Isfugl

Dette arkitekttegnede nybyggeri ligger helt ude til vandet og har en fantastisk udsigt over Lillebælt. Huset har en vinkel, der sikrer mest mulig udsigt. Den store glas facade mod vandet og det kuperede terræn på grunden, gør at naturen bliver en integreret del af boligen. Opholdsrummene er løftet op i niveau, så det passer til det naturlige kuperede terræn på grunden.
Stueplanen består af en garage og flere aktivitetsrum samt en entre der leder op til boligens 1. sal. 1 salen danner ramme omkring et køkken-alrum, hvorfra man kan nyde udsigten, samt to værelser med tilhørende badeværelser, en tagterrasse samt en større terrasse der vender mod vandet.

Læs mere Villa Isfugl
Udgivet i

Villa Mejse

I Juelsminde er et nybyggeri ved at blive opført. Det bliver en moderne 2 plans bolig med udsigt til vandet. Fra husets hall bliver der adgang til 1 salen, som kommer til at danne rammer for husets køkken-alrum, en altan og en stor tagterrasse. Facaden kommer til at bestå af mursten og træbeklædning, der sammen med de store vinduespartier kommer til at skabe et moderene og spændende look.

Læs mere Villa Mejse