Udgivet i

Villa Vega

Renovering af byhus fra 1886 til topmoderene byhus i New Yorker stil. De rå vægge og store vinduer går igen i flere af husets rum og giver en gennemgående rød tråd op igennem husets etager. Tappen der forbinder de 3 plan samt ståldørene med glasparti er specialdesignet til huset. Det første man oplever når man træder ind i huset er en indbydende hall med adgang til køkken-alrum og det første af husets toiletter. 1. sal indeholder husets stue og et værelse. På 2. sal finder man 2 soveværelser og et badeværelse. I kælderen finder man en mindre lejlighed med egen adgang. Der er brugt kvalitets materialer og smarte løsninger igennem hele renoveringen.
Husets stil passer til kvarteret, hvor der ligger mange byhuse og som nabo til baghaven finder man byens industrimuserum.
I forbindelse med renoveringen af byhuset, blev der bygget en overetage på og taget blev hævet.