Udgivet i

Villa Cassiopeia

Flyttet køkkenet og hoveddøren. Døren lå ved gavlen før og ligger nu ved tilbygningen, for at man kommer ind i det store samlingsrum i stedet for at skulle igennem værelsesafdelingen. Køkkenet er flyttet hen i et gammelt børneværelse for at skabe ét stort køkken-alrum. Der er blevet lagt nyt gulv i hele huset, for at få et sammenhængende gulv. Ydereligere, blev der fjernet noget gangareal og bygget 25 kvadratmeter på, for at skabe køkken-alrummet. Derudover blev der lavet en forældreafdeling. I tilbygningen er der lys fra alle verdenshjørner og der er indsat loftvinduer centralt i rummet for at sikre et lyst rum.
Opvarmning er lavet af kombination af radiator (original varmekilde) og ventilation, det er de hvide stolper der ses i hjørnerne ved de store vinduer og ved opslagstavlen ved døren til entréen.
Før renoveringen, var der en udestue bygget på huset og den blev fjernet for at give plads til den nye tilbygning.