Udgivet i

Villa Astra

Klassisk villa fra 1997 er ved at undergå en renovering, hvor der bliver bygget en ny overetage på boligen. Den nye 1. sal kommer til at danne rammer om husets køkken-alrum. Derudover kommer overetagen til at bestå af flere niveauer, der kommer til at give følelsen af ét stort åbent rum men hvor de forskellige niveauer kommer til at ramme boligens individuelle områder ind. E ny beklædning bliver bygget op omkring husets eksisterende facade. De store vinduespartier samt altan og tagterrasse gør det muligt at få mest mulig glæde af udsigten over Horsens Fjord.
Denne type ombygning er en god måde at forvandle ens nuværende hus til et mere moderende hjem der opfylder ens ønsker og måske ændrede behov for flere kvadratmeter, men hvor man samtidig gerne vil blive boende.

Videoen viser hvilken udsigt der kommer til at være fra den nye overetage på boligen.

Kom med på rundtur i boligen.